خیلی از توسعه دهندگان موتور بازیسازی شخصی خودشان را دارند، ولی تعداد زیادی از آنها به سراغ آنریل انجین و یونیتی (Unity) میروند.
در سالهای گذشته بازیهای بسیار خوب و موفقی مثل Cuphead، هارتاستون، Hollow Knight و Pokemon Go با موتور بازیسزای یونیتی ساخته شدهاند. استفاده از این انجینها در ابتدا کار رایگان یا به شکل اشتراکی بوده و توسعه دهندگان پس از عرضه بازی به دو طریق متفاوت به کمپانی Unity و اپیک گیمز پول پرداخت میکنند.
مطلب پیشنهادی:رازهایی که بازی سازها بهمون نمیگن [تماشا کنید]
اگر عنوانی با آنریل انجین ساخته شود بنابر میزان درآمد حاصل از فروش آن، سازنده باید مبلغی را به اپیک گیمز پرداخت کند. یونیتی روش کسب درآمد خود را تغییر داده و بنابر دفعات که بازی مورد نظر روی یک سیستم نصب میشود، از سازندگان هزینه دریافت میکند. این سیاست از تاریخ ۱ ژانویه ۲۰۲۴ عملی میشود که میتواند باعث فرار خیلیها شود.
از ابتدای سال ۲۰۲۴ سازندگان علاوهبر خرید اشتراک این شرکت، باید هر بار که بازی آنها توسط یک بازیکن نصب میشود، به Unity حق امتیازی بپردازند. این کار زمانی آغاز میشود که توسعه دهنده بین ۲۰۰ هزار دلار تا ۱ میلیون دلار در ۱۲ ماه گذشته و بین ۲۰۰ هزار تا ۱ میلیون نصب مادام العمر داشته باشد.
همچنین بنابر اشتراکی که برنامهنویس مورد نظر خریداری کرده باشد و تعداد نصبها، این هزینه میتواند از بین ۰.۰۰۵ دلار تا ۰.۲ دلار در هر نصب متغیر باشد. این موضوع میتواند روی بازیسازهایی که عناوین رایگان توسعه میدهد یا از سرویسهای گیم پس و پلی استیشن پلاس استفاده میکنند، خیلی تاثیرگذار باشد.
مطلب پیشنهادی:با بهترین مادهای اسکایریم آشنا شوید!بیش از ۱۰۰ ماد مختلف برای بهبود تجربه این بازی فوقالعاده
اساسینز کرید میراژ رو زودتر بازی کردیم!
, روش جدید کسب درآمد موتور بازیسازی یونیتی جنجال بهپا کرده است